Verkkokauppa jolla on tehtävä

3D-tulostus on menetelmä, jolla yrityksissä ja oppilaitoksissa enemmän ja enemmän valmistetaan prototyyppejä, myytäviä tuotteita ja niiden osia. Mutta se on myös jokamiehen työkalu itseä kiinnostavien asioiden toteuttamiseen. Harrastajista elektroniikan, kolvauksen ja koodauksen osaajat ovat ensi rintamana koukussa 3D-tulostukseen. 3D-tulostuksella on kuitenkin annettavaa vielä lukemattomille muillekin harrastajaryhmille ja ihan tavallisille tytöille, pojille, miehille ja naisille.

Me haluamme!

mahdollistaa 3D-tulostusharrastuksen kaikille!

Paitsi myymällä hyviä tarvikkeita, toteutamme tehtäväämme tuottamalla ohjeita, vinkkejä ja ideoita. Harrastatko vaikka RC-autoilua, sisustusta, pienoisrautateitä, käsitöitä, entisöintiä, pelejä, omakotiasumista, autojen tuunausta, eläimiä, taidetta tai partiota? Onko tullut mieleen että 3D-tulostuksella olisi harrastuksesi kanssa jotain tekemistä? Se voi tuoda siihen kokonaan uuden tason!

Kuulostaako hyvältä?

Tuotamme jatkuvasti uutta sisältöä verkkoon ja someen. Jos haluat mukaan sitä tekemään, laita postia tai täytä lomake!

Haluatko kuulla meistä?

Tykkäsitkö vinkkipankin artikkeleista? Kiinnostaako uudet tuotteet? Liity listalle ja pysy jyvällä!

Hymyilevällä tulostajalla on hyvät tarvikkeet

Olemme valinneet sinulle parhaiden eurooppalaisten valmistajien tulostuslangat. Tällä materiaali- ja tarvikevalikoimalla valmistat miltei mitä tahansa. Ymmärrämme myös, että muovien valmistus ja käyttö on maailmanlaajuinen ongelma. Siksi tarjoamme aina kestävästi valmistetun tai kierrätetyn vaihtoehdon. Ollaan yhdessä osa ratkaisua, ei ongelmaa. 

Fillamentum Logo

Fillamentum on Tsekissä 2011 perustetun Parzlich-nimisen muovituotteisiin erikoistuneen yrityksen tuotemerkki. 3D-alalla tämä ikä on jo kokeneen yrityksen merkki ja Fillamentumin tuotteita arvostetaankin laajasti.
Fillamentumilla on laaja valikoima etenkin perusmuovi PLA:ta, mutta myös ABS:ää ja erikoisempia laatuja. Uutta kehitetään jatkuvasti, makeita uusia värejä tulee säännöllisesti lisää!

Filamentive Suomessa vain Filamall.fi

Brittiläinen Filamentive valmistaa tulostuslankansa pääasiassa kierrätysmuovista. Pakkausjätteiden lisäksi raaka-aineina käytetään teollisuuden sivuvirtoja. Näitä on helpompi kerätä tasalaatuisena, joka helpottaa laadunhallintaa. Myös värejä käytetään, joten PLA-valikoima on laajempi kuin Refilin. Erikoislaaduista löytyy puu- ja hiilikuitumateriaalit sekä tekninen bioPC-polykarbonaatti.

Recreus joustavat 3d-tulostuslangat

Recreus on joustavien tulostuslankojen valmistaja Espanjasta. Erikoistuminen on luonut valtavan osaamisen joustavien laatujen valmistamiseen ja kehittämiseen. Koska joustavien lankojen tulostaminen on tavallista haastavampaa, on Recreus kehittänyt myös oman joustavalle langalle optimoidun tulostuspään, joka tulostaa sekä 1,75mm että 2,85mm lankaa, toki muutakin kuin joustavaa! Tulostuspää on jälkiasennettavissa useimpiin tulostimiin.

Refil kierrätetyt 3D-langat

Hollantilainen Refil ottaa vakavasti maailman muoviongelman. Valikoimaan kuuluvat 100% kierrätetyt ABS, PLA ja HIPS sekä 90% kierrätetty PET. Lankakelat valmistetaan kierrätyskartongista jonka kierrätät helposti. Väriaineita ei käytetä, joten värit ovat suoraan hollantilaisista juomapulloista, autojen kojelaudoista ja jääkaapin osista! Tulostuksen helppoudesta tai laadusta ei silti ole tingitty.
Refilin langoilla jokainen tuloste on pois maailman jätekuormasta!