Verkkokauppa jolla on tehtävä

3D-tulostus on menetelmä, jolla yrityksissä ja oppilaitoksissa enemmän ja enemmän valmistetaan prototyyppejä, myytäviä tuotteita ja niiden osia. Mutta se on myös jokamiehen työkalu itseä kiinnostavien asioiden toteuttamiseen. Harrastajista vasta elektroniikan ja koodauksen osaajat ovat laajemmin koukussa 3D-tulostukseen. 3D-tulostuksella on kuitenkin annettavaa vielä lukemattomille muillekin harrastajaryhmille ja ihan tavallisille tytöille, pojille, miehille ja naisille.

 

Filamall haluaa mahdollistaa 3D-tulostusharrastuksen kaikille

Paitsi myymällä hyviä tarvikkeita, toteutamme tehtäväämme tuottamalla ohjeita, vinkkejä ja ideoita. Harrastatko vaikka RC-autoilua, sisustusta, pienoisrautateitä, käsitöitä, entisöintiä, pelejä, omakotiasumista, autojen tuunausta, eläimiä, taidetta tai partiota? Onko tullut mieleen että 3D-tulostuksella olisi harrastuksesi kanssa jotain tekemistä? Se voi tuoda siihen kokonaan uuden tason!

 

Kuulostaako hyvältä?

Tuotamme jatkuvasti uutta sisältöä tänne verkkoon ja somekanavillemme.

Jos haluat olla osa tehtäväämme, liity joukkoon!

Haluatko kuulla meistä?

Lähetämme uutiskirjeessä uutisia, vinkkejä ja tuotetietoa. Liity listalle! Voit milloin tahansa muuttaa tilaustasi tai perua sen.

Hymyilevällä tulostajalla on hyvät tarvikkeet

Olemme valinneet sinulle parhaiden eurooppalaisten valmistajien tulostuslangat. Tässä materiaalivalikoimalla valmistat miltei mitä tahansa. Filamall ei myöskään sulje silmiään siltä että muovien valmistus ja käyttö on maailmanlaajuinen ongelma. Öljy ei ole kestävä raaka-aine eikä muovijätteen keräily ole vielä hyvällä tolalla. Suomessa ja Euroopassa paremmalla kuin jossain muualla, mutta ei anneta sen estää meitä tekemästä oikein. Ollaan yhdessä osa ratkaisua, ei ongelmaa. Siksi tarjoamme aina kestävästi valmistetun tai kierrätetyn vaihtoehdon.

Fillamentum Logo

Fillamentum

Fillamentum on Tsekissä 2011 perustetun Parzlich-nimisen muovituotteisiin erikoistuneen yrityksen tuotemerkki. 3D-alalla tämä ikä on jo kokeneen yrityksen merkki ja Fillamentumin tuotteita arvostetaankin laajasti.
Fillamentumilla on laaja valikoima etenkin perusmuovi PLA:ta, mutta myös ABS:ää ja erikoisempia laatuja. Uutta kehitetään jatkuvasti, makeita uusia värejä tulee säännöllisesti lisää!

Refil kierrätetyt 3D-langat

Refil

Hollantilainen Refil ottaa vakavasti maailman muoviongelman. Valikoimaan kuuluvat 100% kierrätetyt ABS, PLA ja HIPS sekä 90% kierrätetty PET. Lankakelat valmistetaan kierrätyskartongista jonka kierrätät helposti. Väriaineita ei käytetä, joten värit ovat suoraan hollantilaisista juomapulloista, autojen kojelaudoista ja jääkaapin osista! Tulostuksen helppoudesta tai laadusta ei silti ole tingitty.
Refilin langoilla jokainen tuloste on pois maailman jätekuormasta!

Recreus joustavat 3d-tulostuslangat

Recreus

Recreus on joustavien tulostuslankojen valmistaja Espanjasta. Erikoistuminen on luonut valtavan osaamisen joustavien laatujen valmistamiseen ja kehittämiseen. Koska joustavien lankojen tulostaminen on tavallista haastavampaa, on Recreus kehittänyt myös oman joustavalle langalle optimoidun tulostuspään, joka tulostaa sekä 1,75mm että 2,85mm lankaa, toki muutakin kuin joustavaa! Tulostuspää on jälkiasennettavissa useimpiin tulostimiin.

Filamentive Suomessa vain Filamall.fi

Filamentive

Brittiläinen Filamentive valmistaa tulostuslankansa pääasiassa kierrätysmuovista. Pakkausjätteiden lisäksi raaka-aineina käytetään teollisuuden sivuvirtoja. Näitä on helpompi kerätä tasalaatuisena, joka helpottaa laadunhallintaa. Myös värejä käytetään, joten PLA-valikoima on laajempi kuin Refilin. Erikoislaaduista löytyy puu- ja hiilikuitumateriaalit sekä tekninen bioPC-polykarbonaatti.