Toimitusehdot ja tietosuojaseloste

  • Odotat pakettiasi ostoajankohdasta ja valitsemastasi toimitustavasta riippuen yleensä 1-2 pv.
  • Voit maksaa verkkopankissa, mobiilimaksuna tai Visa, MasterCard ja American Express -luottokorteilla sekä Visa Electron ja Debit -korteilla.
  • Käsittelemme kaikkia meille luovuttamiasi asiakastietoja luottamuksellisesti.
  • Tutustu saamiisi vahvistusviesteihin ja ilmoita virheistä välittömästi.
  • Palauta 14 päivän kuluessa, ellet ole tyytyväinen. Älä tällöin avaa alkuperäispakkauksia.
  • Reklamoi kuljetusvauriosta ensisijaisesti kuljetusliikkeelle.
  • Kaikissa ongelmissa voit lähettää meille viestiä osoitteeseen tuki@filamall.fi

Filamall Oy (2880892-5, Lyseokatu 5, 26100 Rauma) myy 3D-tulostustarvikkeita Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen ja asiakastiedot

Tilaus verkkokaupassa syntyy siirtämällä tuotteita ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö Kassasivulla. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen näihin toimitusehtoihin ja viereisen välilehden tietosuojaselosteeseen.

Kaikki henkilötiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käytetään tilauksen käsittelyyn ja siihen liittyvien viestien toimittamiseen. Tilauksen jälkeen voit saada myös toimintaasi kaupassa perustuvia viestejä. Voit halutessasi perua ne viesteissä olevasta linkistä tai ilmoittamalla meille osoitteeseen tuki@filamall.fi. Tilauksen yhteydessä tai erikseen lomakkeen täyttämällä voit antaa luvan käyttää sähköpostiosoitettasi markkinointi- ja uutisviestien lähettämiseen. Voit perua tämän luvan milloin tahansa viesteissä olevasta linkistä tai ilmoittamalla meille osoitteeseen tuki@filamall.fi.

Maksaminen ja maksutavat

Maksunvälittäjänä verkkokaupassa toimii Checkout Finland Oy (ehdot täällä). Maksutapoja valittavanasi on seuraavasti:

Checkout - Oma maksutapa kaikille

  • Suomalaisten pankkien verkkomaksu
  • Visa, MasterCard ja Business Eurocard-luottokortit
  • Visa Electron ja Debit-kortit (pankkikortit)
  • Mobiilimaksutavat MobilePay, Pivo, Siirto ja Mastercardin Masterpass
  • Collector lasku ja osamaksu kuluttajille: yli 20-v yksityishenkilöille Suomessa, korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun, laskutuslisä 2,95€. Laskun voi muuttaa osamaksuksi.
  • Collector yrityslasku: yrityksille Suomessa, korotonta maksuaikaa 30 pv, laskutuslisä 4,95€.
  • OP Lasku yli 20-v yksityishenkilölle Suomessa, 1. maksuerälle 30 pv maksuaikaa, 50-5000€ ostokselle, 14,95% korko rahoitukselle, jonka voi halutessaan maksaa pois, 2€ laskutuspalkkio/lasku
  • Mash Lasku, yli 19-v yksityishenkilöt Suomessa, 14 pv korotonta maksuaikaa, voi muuttaa osamaksuksi
  • Mash Osamaksu, yli 19-v yksityishenkilöt Suomessa, Maksuaika valittavissa 3, 6, 12 tai 24 kk, korko riippuu laina-ajasta ja määrästä
  • Jousto, 14 pv korotonta maksuaikaa, voi muuttaa osamaksuksi 1-12 kk ajalle

Muista aina tutustua valitsemasi maksutavan ehtoihin, niihin saattaa liittyä myös muita kuin yllä mainittuja kuluja!

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Tutustu vahvistusviestiin ja ilmoita välittömästi, jos siinä on virheitä.

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet Kassa- ja Vahvistussivuilla valittuasi maksu- ja toimitustavan. Tietyissä tapauksissa toimitus voi olla maksuton, jolloin kuluja ei näytetä. Toimitamme tilaukset valintasi mukaan Postin Postipakettina tai Matkahuollon Lähellä-pakettina. Voit seurata lähetyksiäsi lähetystunnuksella, jonka toimitamme sinulle vahvistusviestissä.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilausajankohdasta ja toimitustavasta riippuen 2-3 päivää. Ei-varastoitavien tuotteiden toimitusaika on pidempi ja ilmoitetaan näiden tuotteiden yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupassa tai tilauskohtaisesti suoralla sähköpostilla.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, tilausnumero, palautettava tuote sekä tilinumerosi ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen tuki@filamall.fi tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta käyttämättömänä, alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat sinun vastuullasi. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Huomaathan ettemme valitettavasti voi hyvittää tilausta jos alkuperäispakkaus on avattu, Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita myöhemmin kuin 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta, ole ensin yhteydessä meihin, tuki@filamall.fi.

Palautusosoite:
Filamall Oy
Lyseokatu 5 B 2
26100 Rauma

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Meille palautunutta, lunastamatta jätettyä pakettia, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, säilytämme kuukauden ajan. Toimitamme sen pyynnöstäsi uudelleen sinun kustannuksellasi. Kuukauden säilytysajan jälkeen emme valitettavasti voi tilausta enää hyvittää.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen tuki@filamall.fi. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, tee tuotteesta välittömästi reklamaatio kuljetusliikkeelle.

Rekisterinpitäjä

Filamall Oy, Lyseokatu 5, 26100 Rauma
Y-tunnus 2880892-5

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Mikko Sainio, tuki@filamall.fi, p. 040 588 1679

Rekisterin nimi

Filamallin asiakasrekisteri ja Filamallin uutiskirjerekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakasrekisteriin henkilötietoja kerätään automaattisesti tilauksen yhteydessä, tilaustesi käsittelemiseksi ja tilauskohtaisten tietojen toimittamista varten. Uutiskirjerekisteriin henkilötietoja kerätään tilauksesi perusteella toimintaasi kaupassa perustuvia viestejä varten, sekä sinun aloitteestasi lomakkeella uutis- ja markkinointiviestejä varten.

Rekisterin tietosisältö

Seuraavat henkilötiedot tallennetaan: etunimi, sukunimi, yritys (ei pakollinen), postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilauksen tiedot, ja tietoliikenneyhteyden teknisiä tietoja. Uutiskirjeen tilauslomakkeen kautta tallennetaan teknisten tietojen lisäksi viimeksi tietoihisi tehtyjen muutosten ajankohta. Lisäksi vapaaehtoisina tietoina voidaan halutessasi tallentaa syntymäpäivä (pp/kk), 3D-tulostuksen harrastuneisuuden taso sekä omistamasi 3D-tulostimen merkki.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tilauksen yhteydessä antamasi tiedot, uutiskirjeen tilauslomakkeella antamasi tiedot ja evästeiden keräämät tiedot.

Tietojen säännönmukainen luovutus

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta Filamallin ulkopuolelle.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Asiakasrekisterin tiedot ylläpidetään Suomessa sijaitsevilla palvelimilla. Uutiskirjerekisterin tiedot ylläpidetään Yhdysvaltoihin rekisteröidyn The Rocket Science Groupin (markkinointinimi Mailchimp) palvelimilla, jotka voivat sijaita EU: tai ETA:n ulkopuolella.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Verkkokauppa toimii Suomessa sijaitsevalla palvelimella ja käyttää koko sivustolla SSL-suojattua yhteyttä. Sekä asiakasrekisteri että uutiskirjerekisteri ovat käytettävissä vain tarkoitukseen luodulla käyttöoikeudella ja niitä käsittelevät vain tilauksia ja asiakasviestintää käsittelevät Filamallin työntekijät.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Sinulla on pääsääntöisesti oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietosi ja vaatia virheellisten tietojen korjaamista. Voit tehdä pyynnön vain kirjallisesti (sähköposti tai kirjeposti) ja voimme pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi. Lisätietoa näistä oikeuksistasi saat tietosuojavaltuutetun toimistosta, käytä mielellään myös siellä olevia tarkastus- ja korjauspyyntölomakkeita.

Vaihtoehtoisesti voit tarkastaa suuren osan uutiskirjerekisterin tiedoistasi ja muokata niitä sähköpostiemme mukana olevasta linkistä. Asiakasrekisterin tietojen tarkastelu ja muokkaaminen edellyttää rekisteröitymistä kaupan ”oma tili” -osiossa.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Sinulla on henkilötietoihisi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet, mm. oikeus pyytää sinua koskevien tietojen poistamista. Nämä pyynnöt tulee toimittaa Filamallille kirjallisesti ja voimme pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi.