Katsot tuotetta:

PEI-tulostusalusta

17,90  sis. ALV

PEI-tulostusalusta

17,90  sis. ALV

Aikanaan tulostusalusta naarmuuntuu, kuplii, kuoriutuu tai menee muuten kelvottomaksi. Kun tartunta katoaa tai alkaa toimia liiaksikin, saataa olla aika uusia tulostusalustan pinnoite.

PEI-kalvo (polyeetteri-imidi) on yksi parhaiten toimivia tulostusalustoja monille tulostettaville materiaaleille. PEI kestää hyvin korkeita lämpötiloja, sen lämpölaajeneminen on hyvin pientä ja se on luontaisesti palamaton. Ainakin PLA, ABS ja PET tarttuvat hyvin ilman mitään teippejä, litkuja tms.

Poista

17,90  sis. ALV

Alustan koko
250 x 250 x 0,5 mm
Clear selection

Kuvaus

Voit kiinnittää PEI-kalvon joko mukana tulevalla 3M-teipillä tai vain klemmareilla reunoista alustaan. Käsittele kaksipuolista 3M-teippiä huolellisesti, ettei tule kuplia tai vekkejä, se on erittäin ohut, venyvä ja tarttuva. Kalvon puhtaanapitoon suosittelemme isopropyylialkoholia, asetoni saattaa vahingoittaa pintaa. Hienolla hiomapaperilla voit saada vielä lisää lankametrejä jo heikkenevällekin kalvolle.

PEI-kalvon voi leikata oikeisiin mittoihin saksilla tai askarteluveitsellä. Älä liimaa suoraan lämmitettävän pedin päälle vaan sen päälle tulevaan tulostusalustaan. Muista kalibroida Z-suunta kalvon asentamisen jälkeen, muuta ei sitten tarvitakaan.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Alustan koko

250 x 250 x 0,5 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

×
×

Cart