Silikageeli

19,90  sis. ALV

Ajan mittaan muovikin kerää kosteutta, säilö lankasi kuivassa! Sujauta lankalaatikkoosi silikageelipakkaus tai rakeita niin filamenttisi ovat aina huippukunnossa.

Tulostusmuoveista herkin kostumaan on Nylon, mutta kaikissa muissakin kostuminen näkyy tulostuksen laadussa ja tulostimen häiriöinä.

Pienempään varastoon riittää rasiaan pakattu sininen versio. Pakkauksessa on kaksi rasiaa, yhteensä 140g. Aseta rasia sellaisenaan lankavarastoon.

Isompaan käyttöön valitse kilon pussi valko-keltaisia rakeita. Käyttöä varten rakeet voi kaataa säilytyslaatikon pohjalle, silloin lankarullat kannattaa nostaa rakeista erilleen esimerkiksi Filamallin oman telineen avulla – lataa se Thingiversestä ja tulosta itse. Teline sopii esimerkiksi Ikean Samla-laatikkoon, tai muihin vastaaviin. Tarkista mitat kuvasta. Voit myös tehdä rakeille oman rei’itetyn säiliön. Tarkista vaikka Thingiversen tarjonta.

Poista

19,90  sis. ALV

Pakkauskoko
140g Pakkauskoko 140g 1000g Pakkauskoko 1kg
Clear selection

Kuvaus

Silikageeli on yleisesti kosteudenpoistoon käytetty aine. Silikageelimme ovat uudelleenkäytettäviä, kun sininen väri muuttuu punertavaksi tai keltainen vihreäksi, on kuivauksen aika (kts. kuvat). Kuivatus sujuu esim. kotiuunissa, kasviskuivurissa tms. Silikageeli on periaatteessa hiekkaa joten lämpötila riippuu käyttämistäsi astioista, silikageeli ei kotiuunissa sula. Noin 100 °C tunnin, pari on hyvä resepti. Kun sininen tai keltainen väri on palautunut, on silikageeli taas valmis kosteudenpoistoon.

Jos käy vahinko ja rakeita leviää ympäristöön, siivoa ne huolellisesti pois etteivät joudu lasten tai eläinten suihin. Silikageeli ei ole terveydelle vaarallista, mutta syötäväksi se ei silti ole tarkoitettu.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

140g, 1000g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...